Lowrance halradar - Lowrance HDS Live halradar és mélységmérő LOWRANCE HDS Live halradar és mélységmérő készletről! Akciós Lowrance HDS-12 live csomag webáruházunkból! Akciós HDS-9 LIVE halradar! Új Hook2 reveal halradar készleten. https://www.lowrancehalradar.hu/ Sun, 17 Jan 2021 03:36:44 +0000 Artur a webmester hu-hu Januárban érkezik az új ELITE halradar, az FS! https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-termekek/januarban-erkezik-az-uj-elite-halradar-az-fs https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-termekek/januarban-erkezik-az-uj-elite-halradar-az-fs
Az Elite-nél már megszokott érintőképernyő ezúttal Multi-Touch (több-ujjas) funkcióval bővült, mellyel gyorsabban és könnyebben kezelhetjük kijelzőnket.
További újdonság, hogy az Elite FS ethernet csatlakozót is kapott, így hozzá kapcsolható az új ActiveTarget™ Live élőképes szonár, a már eddig megszokott HDI és Active Imaging™ jeladóval együtt, ezzel még élvezetesebbé téve a horgászatot. Az ActiveTarget™ Live technikának köszönhetően azonnali képen követhetjük végig csalihalunk mozgását és azt, hogyan reagál rá a ragadozónk.

A NMEA2000-es hálózaton keresztül nemcsak megoszthatjuk más műszerekkel útpontjainkat és útvonalainkat, hanem vezérelhetjük a Lowrance Ghost orrmotort vagy az audio rendszert.


Az Elite FS rendelkezik WIFI és Bluetooth hálózattal is, így összeköthető telefonnal vagy tablettel.

C-MAP® Easy Routing, Navionics® és Lowrance térképkezelésének köszönhetően szinte bármely vízterületről tudunk hozzá beszerezni térképeket, vagy használhatjuk a C-MAP Genesis Live funkciót saját térképünk elkészítésére.

]]>
kommunikacio@maritime.hu (Erika) frontpage Thu, 17 Dec 2020 10:30:02 +0000
LOWRANCE halradarok és mélységmérők https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-termekek/lowrance-halradarok-es-melysegmerok https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-termekek/lowrance-halradarok-es-melysegmerok lowr_uj_k.jpg

LOWRANCE halradarok / GPS-ek Eszközök Térképek ]]>
webmester@maritime.hu (Admin) frontpage Wed, 09 May 2012 12:43:43 +0000
Bemutatkozik az ACTIVE TARGET jeladó! https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-termekek/bemutatkozik-az-active-target-jelado https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-termekek/bemutatkozik-az-active-target-jeladoActiveTarget™ Live jeladó – Játékra fel!

Bemutatkozik a Lowrance legújabb fejlesztése, az eddigi legnagyobb felbontású és részletességű élőképes ActiveTarget™ Live jeladó, amivel úgy láthatjuk a halakat, mint eddig sehogy. Az új feketedobozos szonár segítségével a mederfenéken vagy a bokrok között meglapuló ragadozókat is könnyedén felfedezhetjük, és az új technikának köszönhetően azonnali képen követhetjük végig csalihalunk mozgását és azt, hogyan reagál rá a ragadozónk.
Az ActiveTarget™ 3-féle nézettel is rendelkezik!

DOWN lefelé pásztázó, FORWARD előre pásztázó és SCOUT felderítő módú nézet is beállítható a jeladó elhelyezésétől függően.


A lefelé pásztázó nézetben a hajó alatt, előre pásztázó nézetben a hajóorr előtt lévő terepet és az ott megbúvó halakat kémlelhetjük, míg az új SCOUT felderítő módban szintén előre, de közben széltében is betekinthetünk a víz alá.

Az új szonár feketedobozon keresztül (melynek szintén tápfeszültséget kell adni) kapcsolódik a vele kompatibilis kijelzőhöz az ethernet hálózaton keresztül, így nem foglalja el a már megszokott jeladók (Active Imaging, Totalscan, HDI jeladó, stb.) foglalatait, azokkal együtt lehet használni.

Az ActiveTarget™ Live jeladó a Lowrance HDS Live, HDS Carbon és az új Elite FS GPS-es halradarokkal kompatibilis.

]]>
kommunikacio@maritime.hu (Erika) frontpage Fri, 04 Dec 2020 14:05:49 +0000
Lowrance Ghost orrmotor édesvízi használatra https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-ghost-orrmotor/lowrance-ghost-orrmotor-edesvizi-hasznalatra https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-ghost-orrmotor/lowrance-ghost-orrmotor-edesvizi-hasznalatra lowrance ghost orrmotor

Lowrance Ghost 47" orrmotor édesvízi használatra

A világ legcsendesebb orrmotorja!


Brutális erő és hatékonyság!
Konfigurálható lábpedál és cserélhető szonárfej!
360 fokban forduló levehető keret!


Film itt található

]]>
webmester@maritime.hu (Admin) frontpage Tue, 03 Mar 2020 15:14:34 +0000
Lowrance Hook Reveal halradar https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-hook/lowrance-hook-reveal-halradar https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-hook/lowrance-hook-reveal-halradar Hook Reveal család

Hook Reveal 9 Tripleshot

A korábbi Hook sorozatokra jellemzően a Hook Reveal is gombos vezérléssel van ellátva, könnyen kezelhető, mégis nagyon jó minőségű radarokat kaphatunk igen kedvező áron.

Minden Hook Reveal új Auto tune móddal van ellátva, vagyis teljesen automata hangolású, a műszer saját magát beállítja a víznek megfelelően.
A Reveal új, széles letapogatású 200 Khz-es szonárt is kapott, ami hagyományos szonárhoz képest 2X nagyobb letapogatást biztosít.

A Splitshot jeladóval ellátott radarok 455/800 KHz-es is tudnak lefelé pásztázni, míg a Trilpeshot jeladós radarok 455/800 KHz-en lefelé és oldalra is tudnak pásztázni.

]]>
webmester@maritime.hu (Admin) frontpage Tue, 03 Mar 2020 14:32:10 +0000
LiveSight Sonar Technology https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-termekek/livesight-sonar-technology https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-termekek/livesight-sonar-technology Lowrance LiveSight jeladó

]]>
webmester@maritime.hu (Admin) frontpage Mon, 05 Aug 2019 09:35:51 +0000
Már kapható a Lowrance HDS-9 LIVE halradar https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-termekek/mar-kaphato-a-lowrance-hds-9-live-halradar https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-termekek/mar-kaphato-a-lowrance-hds-9-live-halradar lowrance hds-9 live

Részletes leírás:

Lowrance HDS-9 LIVE halradar a webáruházunkban


A HDS széria a világon legkeresettebb* multifunkciós kijelzője olyan modern halkereső technológiát is magában foglal, mint a CHIRP és csatlakoztatható hozzá a népszerű StructureScanŽ HD oldalra néző szerkezetvizsgáló és DownScan imaging nagyfelbontású lefelé néző szonár, valamint az új StructureScanŽ 3D jeladó is.

Ez a nagy teljesítményű halradar egyben kiváló GPS plotter is, de csatlakoztatható hozzá felszíni radar, külmotoros automata kormány, lefelé és oldalra néző szonár modul, sokféle jeladó, VHF rádió, AIS, SonicHub audio rendszer és még sok más.

A HDS új felhasználói felülete egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a teljes működtetést akár a "multi-touch" érintőkijelzővel, akár a nyomógombokkal végezhesse, ahogy jobban megfelel az egyéni szokásainak vagy az időjárási feltételeknek.

A HDS sorozat a horgász tevékenység központjaként segít navigálni, megtalálni a halat és maximálisan kihasználni a vízen töltött időt.

]]>
webmester@maritime.hu (Admin) frontpage Wed, 14 Nov 2018 15:55:15 +0000
Már kapható a Lowrance Elite-9 Ti2 oldallátó halradar https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-termekek/mar-kaphato-a-lowrance-elite-ti2-halradar https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-termekek/mar-kaphato-a-lowrance-elite-ti2-halradar

 

Lowrance Elite-9 Ti2 a webáruházunkhoz


Részletes leírás:Az Elite Ti2 család tökéletes választás azoknak a horgászoknak, akik nagy sikereket akarnak elérni egy önálló műszerrel.

]]>
webmester@maritime.hu (Admin) frontpage Wed, 14 Nov 2018 12:23:59 +0000
Lowrance FishReveal https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-hirek/lowrance-fishreveal https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-hirek/lowrance-fishreveal Szabadon elérhető frissítés jelent meg Lowrance Elite Ti, Gen3 és HDS Carbon-hoz.

Elite Ti HDS Gen3 HDS Carbon
]]>
webmester@maritime.hu (Admin) frontpage Mon, 19 Mar 2018 14:52:49 +0000
Lowrance 3D Structurescan https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-hds-gen3/lowrance-3d-structurescan https://www.lowrancehalradar.hu/lowrance-hds-gen3/lowrance-3d-structurescan ]]> webmester@maritime.hu (Admin) frontpage Wed, 04 Nov 2015 14:49:39 +0000